Yoga på Lidingö – Studio Prana

*Yogastudio på Lidingö*

 

The word "Yoga" written in dirty vintage letterpress type on a aged wooden background.

Prana betyder livskraft och för mig är det både ett starkt och vackert ord. För mig betyder det kraft att leva det liv jag vill leva. Yoga kan för vissa vara en träningsform medan det för andra kan vara filosofin som är viktig. Yogan kan vara ett verktyg för att få perspektiv på tillvaron och ett sätt att förstå sig själv. Hos mig yogar du i en liten och mysig studio med plats för 8 deltagare.

Schema våren 2017 – start v. 4

Tisdag 9-10  Morgonyoga (fullt)

Tisdag 10-11 Mammayoga

Torsdag 17.30  Yin Yoga 

Torsdag 18.45  Yoga & Styrka 

Torsdag 20.00  Yoga för män 

Söndag 18.15 Yin & Restorative

Information om anmälan, pris etc:

Anmälan görs till cso@telia.com Alla klasser är 65 minuter om inget annat framgår. Studion är belägen på Norrviksvägen 24, vid Klippudden, Lidingö. Man bokar sig på en klass (eller flera) en hel termin åt gången och kan i mån av plats ta igen missat tillfälle på annan dag.

Pris för en klass/v per termin, 12 veckor, är 2100kr

Pris för två klasser/v per termin, 12 veckor är 3.800kr.

Beskrivning av klasserna:

Morgonyoga. En kombinerad Hatha och Yinyogaklass för både avslappning och energi.

Mammayoga. En klass där du yogar tillsammans med din bebis (om bebisen är vaken), som ligger på en filt brevid dig. Yogan är både stärkande (mage, bäcken, rygg och axlar) och avslappnande med andningsövningar och Passar dig som har bebis mellan 2-6 mån

Yinyoga. Till skillnad från hathayogan så låter yinyogan dina muskler slappna av och man stannar i varje ställning flera minuter, liggandes eller sittandes och jobbar samtidigt med din närvaro så detta är även en klass för mindfulness – medveten närvaro. Yinyoga är ett bra komplement till annan träning men passar också dig som är stel och orörlig.

Yoga & styrka. Denna klass kombinerar yogans fördelar med styrketräningens. Hela kroppen tränas igenom.

Yoga för män. Mäns kroppar skiljer sig åt från kvinnors i många avseenden, med generellt starkare och stelare muskler. Detta försvårar många övningar i yogan. Denna klass är en dynamisk yogaklass med många av de klassiska positionerna men med större fokus på hur vi tar oss in i dem på ett hälsosamt sätt och även här jobbar vi med klossar och band som hjälpmedel.

Yin & Restorative Läs mer om Yinyoga ovan. Restorative är ännu mjukare och vilsammare än Yin och avslutar klassen. En mjuk och avslappnande klass. Vi använder oss av bolster och kuddar.

Yoga Equipment

(Visited 1 441 times, 1 visits today)
Share