Träningsresor

Mallorca wooden sign with a beach on background

Träningsresa till Palma, Mallorca 31/8-3/9 2017

OBS FULLBOKAD! I början av hösten, när havet fortfarande är varmt och solen fortfarande värmer väldigt skönt åker vi ner en långhelg till Palma och tränar, umgås, äter god mat och vilar. Maxantalet är 14 personer vilket är en lagom liten grupp för bästa gemenskap. Tanken är att ni ska få ha en lyxhelg där ni kan koppla av och bort helt.

IMG_1547

Pris 6300kr

Vad ingår:

Hotell 3 nätter på Tres Hotel med ljuvlig frukostbuffé, del i dubbelrum.

All träning, 3 pass/dag (valfritt deltagande) Yoga, löpning och styrketräning

Jag förbokar alla middagar, beachclub, övrig träning som tennis, ev utflykter mm. Tanken är att ni ska få en riktig semester och ”lämna hjärnan hemma” 😉 På den här helgen får ni träna, njuta, koppla av och umgås över middagar på några av Palmas bästa och  trevligaste restauranger.

IMG_7735

En första delbetalning på 3000 kr gör vid anmälan. Denna avgift är ej återbetalningsbar.  Resterande betalning sker 30 dagar innan avresa. Reseförsäkring har man oftast via sin hemförsäkring men kolla gärna upp vad den täcker. Man kan teckna en separat försäkring via Europeiska Försäkringar för att ha ytterligare täckning vid sjukdom mm. Även avbeställningsförsäkring kan tecknas via dem så man är försäkrad mot oförutsedda händelser (kräver intyg).

För mer inspiration och information kring de träningsresor jag gjort tidigare till Palma 2015 och 2016,  där jag samarbetar med Earth Yoga i Palma. –  Läs mer här om resan som gjordes i maj 2015 och resan som gjordes i september detta år.

Träningsresa till Cas Bernats, Soller, Mallorca, 23-26 april 2017

IMG_0503

I april 2017 reser jag med 16 personer till det underbara huset Cas Bernats på Mallorca. Resan går mellan 23-26 april. I resan ingår boende, all mat (vi har egen kock som lagar fantastisk vegetarisk mat) samt all träning. Träningen består av yoga/meditation 1-2 ggr/dag, styrketräning i form av cirkelträning 1 ggr/dag samt ett löppass.  Kostnad 6.200 kr. Flyg bokas på egen hand. Om man vill går det att spela tennis och gå på en bergshajk någon av dagarna. Dagtid finns tid för att åka till Soller, Palma eller bara hänga vid poolen. 

Läs mer om förra resan här

 

(Visited 956 times, 1 visits today)
Share