Referenser

”Från att ha varit så gott som helt ointresserad av att motionera, fick förra höstens träning med Caroline, ca 2 kvällar i veckan, mig till att bli en träningsmedveten person.
Vi tränade då inomhus på gym med först ett kortare konditionspass som uppvärmning sedan styrketräning med både sin egen kroppsvikt och maskiner.

Caroline var både väldigt peppande och noggrann så att jag gjorde rätt och inte använde mig utav för tunga vikter så att jag kunde skada mig.
Relativt snabbt såg man resultat i både konditionen och att jag fick ändrad kroppsform genom lagom mycket muskler.

Detta gav mig en kick att sedan fortsätta att träna själv, vilket jag nu gör regelbundet och framför allt inse hur viktigt det är med träning särskilt för oss kvinnor över 40.
Dessutom får jag fortfarande ”träningspepp” och inspiration av Caroline även efter det att vi har slutat att träna ihop, vilket känns som att hon verkligen engagerar si
g”.
Therese, Personaladministratör

<<<<<>>>>>

 ”Carro är precis det där man behöver för att sätta fart på sin träning på riktigt. Hon är kunnig, lugn, metodisk, kreativ och vänligt bestämd. Inget träningspass är det andra likt”.
Annika, VD reklambyrå

 <<<<<>>>>>

”Träningen är rolig och omväxlande och jag har fått lära mig att jag orkar mer än jag trodde. Caroline är strukturerad och kunnig”.
Olle, Business Developer

<<<<<>>>>>

”Caroline är engagerad, lyhörd och bestämd.
Engagemang visar sig i att hon har ett genuint intresse för mig som människa. Mellan träningspassen följer hon upp hur jag mår och hur det går med träning på egen hand.
Lyhördheten finns hela tiden där så hon anpassar träningen beroende på dagsformen. ”Träningen” innebär också en justering av kosten.
Caroline lotsar mig att tänka rätt utifrån mina behov och önskemål.
Ett stort mått av bestämdhet och målmedvetenhet visar hon då jag tränar. Hon vill alltid att jag ska ”ge lite mer” och gärna överbräcka mig själv. Det gör hon med glada tillrop”.
Birgitta

<<<<<>>>>>

“Efter tre barn i kombination med mångåriga ryggbesvär och utebliven träning, anlitade jag Caroline för att stärka min mag- och ryggmuskulatur. Caroline anpassade träningen utifrån min fysiska status och gick lugnt och metodiskt fram. Vi började med coreövningar för att senare lägga på mer styrka/vikter samt konditionsträning. Sedan jag började träna har jag inte haft några problem med ryggen.

Alla övningar vi gör kan jag dessutom göra hemma vilket för mig har varit nyckeln till att träningen har blivit en integrerad del i min vardag. Att Caroline dessutom är trevlig, har ett sunt förhållningssätt till träning och är flexibel med träningstider gör att jag alltid prioriterar träningen med henne!”
Jessica, HR-chef

(Visited 223 times, 1 visits today)
Share