Tjänster

 

CTC Training erbjuder följande:

 

Personlig träning
Antingen enskilt eller i grupper om max 3 personer.  Vi tränar i min träningsstudio på Lidingö (Brevik), hemma hos dig/er eller på överenskommen plats, gärna utomhus. 

Löpträning
Behöver du hjälp att komma igång, vill du förbättra din tid på milen, få ny inspiration, nya övningar eller ha hjälp med intervallträningen? Vi utgår från var du befinner dig och vad du vill åstadkomma.

Gruppträning utomhus
Söndagar kl 17-18. Utgångspunkten är oftast vid Breviksbadets parkering. Vi blandar konditionsträning (främst löpning) med styrketräning både med egen kroppsvikt och med kettlebells, gummiband mm. Är vi inomhus (vintertid) är det cirkelträning (stationer) alternativt styrketräning med fokus på teknik och lite tyngre vikter. Läs mer om aktuell gruppträning här.

Mammaträning – träning efter graviditet, både enskilt och i grupp
Vad händer med kroppen under en graviditet och hur påverkas den sedan av amningen? Vad börjar man med för träning efteråt? Känner du dig osäker och vill ha hjälp med att komma igång samt få ett hemmaprogram att träna efter? Mer om Mammaträning här.

Yoga – Studio Prana
I mitten av september öppnade min yogastudio här på Lidingö (Klippudden). Yogan är en hathayoga i grunden men jag gör egna klasser utifrån de behov jag har sett i min roll som PT och utifrån vad jag själv har saknat här på Lidingö. Jag har klasser som är inriktade på styrka men även klasser som är inriktade på återhämtning och stretch.

 

 

 

(Visited 645 times, 1 visits today)
Share